Najnoviji blog

Zamena matične ploče na iphone, samsung, huawei telefonima
Zamena matične ploče na iphone, samsung, huawei telefonima

23 July, 2020 od Servis mobilnih telefona

Popravka matične ploče telefona je moguća...

Baterija na iPhone se jako greje
Baterija na iPhone se jako greje

13 July, 2020 od Servis mobilnih telefona

Baterija u mobilnom telefonu ima veoma...

Zamena ekrana na mobilnom telefonu
Zamena ekrana na mobilnom telefonu

4 July, 2019 od Servis mobilnih telefona

Zamena ekrana na svim mobilnim telefonima...

Pročitaj sve blogove →

Spašavanje podataka

Spašavanje podataka sa mobilnog telefona (recovery/bekap)

Naš servis mobilnih telefona radi uslužno spašavanje podataka sa mobilnog telefona (IPHONE-IOS, ANDROID, WINDOWS).

Bez obzira što će naš servis mobilnih telefona pokušati i verovatno uspeti da spasi podatke iz vašeg mobilnog telefona, ipak vam savetujemo da s vremena na vreme podatke kopirate na hard disk, laptop, na usb fleš, kako bi gubitak podataka bio bezbolniji. Elegantno rešenje je i prebacivanje odnosno kopiranje podataka na ekterni hard disk. U okviru našeg servisa radi i servis računara koji vam uvek može pomoći kada je potrebno da se podaci vrate, spasu, prebace sa bilo kog uređaja.

Neki ovaj vid spašavanja nazivaju mobilnom forenzikom ali mi radimo drugačije. Naš postupak spasavanja podataka se zasniva na kompletnom izvlačenju svega što je moguće a zatim se u dogovoru sa klijentom čuva samo ono neophodno.

Posebno je nezgodna situacija kada postoji određeni softverski problem na telefonu, kada obavezno dolazi do gubitka podataka. Pokvarena matična ploča je prvi znak da ćemo teško spasiti podatke a da je prvo ne popravimo. Popravka matične ploče ponekad zna da bude vrlo skup postupak, zavisno od modela telefona, ali zato nekada to uradimo bez ikakvih trzavica, brzo i perfektno.

Zaštita privatnosti podataka je kod nas na visokom nivou i svi podaci se čuvaju do momenta predaje vlasniku telefona. Nakon toga se trajno brišu sa naših servera.

Nije skupo i nije teško da za sebe učinite nešto dobro !

Ukoliko niste sigurni kako se čuvaju podaci i isti prebacuju sa telefona na drugi telefon, slobodno dođite do nas ili nas pozovite. Naši serviseri će vam vrlo rado pomoći.

Na kraju krajeva, ako ste ipak doživeli problem da su vaši podaci na telefonu zarobljeni, pri čemu telefon ne radi, ne pali se ili nema slike, onda svratite do nas kako bi smo vam sredili mobilni telefon i bekapovali podatke.

iPhone servis Popravka Mobilnih Telefona Beograd

Naš glavni servisni centar za iPhone i ostale mobilne telefone i Apple uređaje se Beogradu, ulica Dimitrija Tucovića 128. Za sve informacije pozovite nas na

popravka mobilnih telefona

064 242 6060

Servis radi svakog radnog dana od 10-18 časova, subotom od 10-15h.

iPhone servis Popravka Mobilnih Telefona, Beograd, Srbija