Najnoviji blog

Zamena matične ploče na iphone, samsung, huawei telefonima
Zamena matične ploče na iphone, samsung, huawei telefonima

23 July, 2020 od Servis mobilnih telefona

Popravka matične ploče telefona je moguća...

Baterija na iPhone se jako greje
Baterija na iPhone se jako greje

13 July, 2020 od Servis mobilnih telefona

Baterija u mobilnom telefonu ima veoma...

Zamena ekrana na mobilnom telefonu
Zamena ekrana na mobilnom telefonu

4 July, 2019 od Servis mobilnih telefona

Zamena ekrana na svim mobilnim telefonima...

Pročitaj sve blogove →

O nama

Popravka mobilnih telefona, prenosivih uređaja, laptopova i iPhone mobilnih telefona (iPhone 5,6, 6s, 7, 8, X ... itd). Moramo vam reći odmah sada da na tržištu u Srbiji vlada opšta panika po pitanju delova i kupovine iPhone telefona. Naime, veliki je broj iPhone telefona unešen sa strane, što dobro otključanih što loše, a takođe je i veliki broj ajfon telefona prodat u 2018/2019 godini preko računa u nekim od zvaničnih distributera. Nije bitno da li ćemo najpre da spomenemo MTS koji je prvi krenuo sa prodajom iPhone telefona, uglavnom, svaki pa i minimalni kvar na iPhone telefonu podrazumeva i određenu dijagnostiku. Pokvaren ekran ili je pokvarena baterija kao i punjač ... to su najčešći kvarovi ali ni manje češći nisu i pokvaren zvučnik, slušalica, taster za zvuk / volume / mute / gore dole taster ne reaguje, ili home button ne radi, zamena home button-a, glavno središnje dugme koje je važno za sve opcije a koje se pojavljuje sve do verzije iPhone X može se zameniti i zamena se kod nas radi u roku od 1-5 radnih sati u zavisnosti od toga kako je naš apple servis zauzet. Originalni i zamenski delovi. Zamena baterije, zamena ekrana, zamena kućišta, zamena maske, zamena zaštite i protektora stakla, zamena zvučnika, zamena hard diska, zamena RAM memorije, zamena flet kabla, zamena punjača. Naša Apple prodavnica nudi i sledeće: Punjači, baterije, tastature, ekrani, kućišta, touch screen, touchpad, šrafovi, maske, dodatna oprema za tablete i iPhone telefone. Brza zamena ekrana, baterije, home dugmeta. Popravka zvučnika, fizičko-hemijsko čišćenje laptopova i mobilnih telefona pomoću ultrazvuka. Vrhunska dijagnostika ispravnosti matične ploče i otklanjanje kvarova u dogovorenom roku. Garancija na servis i usluge. Apple servis Beograd.

Najbrži servis apple, iphone, mac, ipad, ipod: apple servis u Beogradu (Sajt AppleservisBGD postoji od 07.02.2019). Kod nas se obavljaju popravke mac računara i laptopova, tableta svih modela, ipod, ipad i iPhone mobilnih telefona. Brzi servis, non-stop povoljne cene, garancija na usluge i delove, ljubazni serviseri, stručna podrška servisnog centra, uvek moguć dogovor.

Apple servis Beograd servisni centar - Non stop vama na usluzi Viber, WhatsApp, chat, Email PC servis i tel.kontakt na 064-242-60-60 i 061/31-73-681.