Najnoviji blog

Zamena ekrana na mobilnom telefonu
Zamena ekrana na mobilnom telefonu

4 July, 2019 od Servis mobilnih telefona

Zamena ekrana na svim mobilnim telefonima...

Pročitaj sve blogove →

O nama

Popravka mobilnih telefona, prenosivih uređaja, laptopova i iPhone mobilnih telefona (iPhone 5,6, 6s, 7, 8, X ... itd). Moramo vam reći odmah sada da na tržištu u Srbiji vlada opšta panika po pitanju delova i kupovine iPhone telefona. Naime, veliki je broj iPhone telefona unešen sa strane, što dobro otključanih što loše, a takođe je i veliki broj ajfon telefona prodat u 2018/2019 godini preko računa u nekim od zvaničnih distributera. Nije bitno da li ćemo najpre da spomenemo MTS koji je prvi krenuo sa prodajom iPhone telefona, uglavnom, svaki pa i minimalni kvar na iPhone telefonu podrazumeva i određenu dijagnostiku. Pokvaren ekran ili je pokvarena baterija kao i punjač ... to su najčešći kvarovi ali ni manje češći nisu i pokvaren zvučnik, slušalica, taster za zvuk / volume / mute / gore dole taster ne reaguje, ili home button ne radi, zamena home button-a, glavno središnje dugme koje je važno za sve opcije a koje se pojavljuje sve do verzije iPhone X može se zameniti i zamena se kod nas radi u roku od 1-5 radnih sati u zavisnosti od toga kako je naš apple servis zauzet. Originalni i zamenski delovi. Zamena baterije, zamena ekrana, zamena kućišta, zamena maske, zamena zaštite i protektora stakla, zamena zvučnika, zamena hard diska, zamena RAM memorije, zamena flet kabla, zamena punjača. Naša Apple prodavnica nudi i sledeće: Punjači, baterije, tastature, ekrani, kućišta, touch screen, touchpad, šrafovi, maske, dodatna oprema za tablete i iPhone telefone. Brza zamena ekrana, baterije, home dugmeta. Popravka zvučnika, fizičko-hemijsko čišćenje laptopova i mobilnih telefona pomoću ultrazvuka. Vrhunska dijagnostika ispravnosti matične ploče i otklanjanje kvarova u dogovorenom roku. Garancija na servis i usluge. Apple servis Beograd.

Najbrži servis apple, iphone, mac, ipad, ipod: apple servis u Beogradu (Sajt AppleservisBGD postoji od 07.02.2019). Kod nas se obavljaju popravke mac računara i laptopova, tableta svih modela, ipod, ipad i iPhone mobilnih telefona. Brzi servis, non-stop povoljne cene, garancija na usluge i delove, ljubazni serviseri, stručna podrška servisnog centra, uvek moguć dogovor.

Apple servis Beograd servisni centar - Non stop vama na usluzi Viber, WhatsApp, chat, Email PC servis i tel.kontakt na 064-242-60-60 i 061/31-73-681.