Najnoviji blog

Zamena matične ploče na iphone, samsung, huawei telefonima
Zamena matične ploče na iphone, samsung, huawei telefonima

23 July, 2020 od Servis mobilnih telefona

Popravka matične ploče telefona je moguća...

Baterija na iPhone se jako greje
Baterija na iPhone se jako greje

13 July, 2020 od Servis mobilnih telefona

Baterija u mobilnom telefonu ima veoma...

Zamena ekrana na mobilnom telefonu
Zamena ekrana na mobilnom telefonu

4 July, 2019 od Servis mobilnih telefona

Zamena ekrana na svim mobilnim telefonima...

Pročitaj sve blogove →

IPHONE SERVIS

Dobrodošli u servisni centar za iPhone. Popravljamo iPhone mobilne telefone, a naš  iPhone servis "Popravka mobilnih telefona" vam stoji na raspolaganju non-stop. Radimo popravke hardvera i softvera (IOS) iPhone telefona van garantnog roka i kada ne možete da ostvarite pravo na garanciju iz bilo kog razloga.

Apple servis Beograd

iPhone je jedan od najpopularnijih mobilnih telefona i uopšte najbolji proizvod Apple kompanije. Od samog starta, iPhone telefoni su se lako probili do kupaca, osvojivši veliki deo kupaca širom sveta. U Srbiji od nedavno imamo takođe razvijenu prodajnu mrežu iPhone telefona u okviru mts paketa.

iphone servis

Kao i svaki drugi telefon, ajfon je podložan kvarovima. Najčešće su to oštećenja kao posledica pada telefona, ali problemi postoje i u softveru telefona.

Ako imate problem sa vašim iPhone-om, svratite do servisa "popravka mobilnih telefona". Naš servis se bavi popravkom iPhone-a na nivou zamene komponenti, popravke matične ploče kao i neophodnim ažuriranjem softvera.

Otključavanje iPhone

Ako je vaš telefon zaključan naš servis uglavnom može uraditi otključavanja iPhone telefona. Da bi ste mogli da koristite sve dostupne mobilne mreže, telefon mora biti pravilno dekodiran - otključan. Međutim, često korisnici koriste pogrešan termin i zovu servis kako bi se otključao iCloud. Ukoliko ste pronašli iPhone, najpametnije je da ga vratite vlasniku jer ne postoji mogućnost da vam bilo ko otključa telefon i da vi postanete vlasnik istog. Razlog tome je što se iPhone vezuje za APPLE nalog i samo vlasnik naloga može upravljati telefonom, apple watch-om, tabletom ili laptopom. Svaki pokušaj otključavanja je bezuspešan.

Ako niste u mogućnosti da donesete vaš ajfon do nas, telefon možete  poslati kurirskom službom (PostExpress, Bex).

iPhone servis Beograd

Servis mobilnih telefona "Popravka mobilnih telefona" popravlja sve vrste softverskih i hardverskih kvarova na iPhone uređajima:

 • iPhone 13 (uskoro stiže novi iPhone)
 • iPhone 12, 12 pro, 12 pro max
 • iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max
 • iPhone X, iPhone XR, iPhone XS, iPhone XS Max
 • iPhone 8, iPhone 8 plus
 • iPhone 7, iPhone 7 plus
 • iPhone 6, iPhone 6 plus, iPhone 6s, iPhone 6s plus
 • iPhone 5, iPhone 5s, iPhone 5c
 • iPhone 4, 4s
 • iPhone SE
 • iPad / iPod

Popravka ajfona obuhvata:

 • zamena ekrana, zamena stakla (touch) na iPhone telefonima
 • otključavanje iPhone telefona
 • zamena zadnje velike kamere, zamena prednje kamere komplet sa fletom
 • zamena mikrofona i zvučnika (buzzer)
 • zamena konektora za punjenje, čišćenje konektora od prljavštine
 • instalacija iOS, update/upgrade. Bekap i spašavanje podataka
 • čišćenje ajfona od vode i nečistoća
 • popravka tastera za uključivanje
 • zamena ili popravka home dugmeta
 • zamena ili popravka matične ploče na iPhone

servis iphone telefona

U servisu svakodnevno radimo zamenu LCD panela, zamena touch stakla, popravku kućišta, flet kablova, zamena zvučnika, mikrofona, kamere, instalacija iOS-a,  instalacija aplikacija, ažuriranje softvera i programa.

Zamena ekrana (displeja) na iPhone telefonu

Jedno od najčešćeg problema na iPhone telefonu je fizičko oštećenje kućišta ili ekrana, nastalo usled pada telefona. Mada je bilo i slučajeva da je iphone pregažen nogom, točkom automobila, upao u vodu, u wc šolju  ... itd.

Kod nas se relativno brzo radi zamena oštećenih ili polomljenih ekrana na iphone telefonima.

U principu, zavisno od modela telefona, nekada se može zameniti samo staklo a nekada se mora menjati kompletno i touch staklo i displej  (ekran).

Cena zamene zavisi od modela telefona pa je najbolje da nas pozovete kako bi smo vam dali potrebne informacije.

Više o tome kako se menja ekran na iPhone telefonima možete pročitati u našem blogu zamena ekrana na iphone telefonu

Zamena stakla na iPhone

Zamena stakla se radi samo kada je moguće uraditi to bezbedno a da se ne dovede u pitanje ispravnost ekrana. Dešava se da se nakon pada telefona ošteti i polomi samo staklo što je jeftinija varijanta nego kada pukne i ekran. Naš servis radi zamenu ekrana na svim modelima iPhone telefona 4, 5, 6, 7, 8, X, 11/pro. Pitanje je samo isplativosti zamene ekrana na starijim telefonima (3 i 4) gde u problemu mogu biti još neki delovi telefona.

Popravka konektora za punjenje iPhone-a

Ako ste primetili problem sa punjenjem iPhone telefona, a sigurni ste da je punjač ispravan, onda je problem verovatno u samom konektoru za punjenje. Mada konkretno, češći je slučaj da je oštećen flet kabal nego li sam konektor. Ponekada i prašina, prljavština, vlaga i ostala prljavština može praviti problem do te mere da se ajfon ne može puniti niti povezati preko kabla sa računarom. Može biti sitan problem a može biti i komplikovan pa je najbolje da se telefon donese u servis. Svakako vam možemo rešiti problem sa punjenjem na iphone nakon detaljne dijagnostike telefona.

Zamena home dugmeta na iPhone

Zamena home dugmeta na telefonima iPhone 4,5,6,7,8 radi se relativno brzo. Dešava se da home dugme (home button) bude samo zaprljano pa se klasičnom metodom čišćenja može vratiti u život. Ako procenimo da je zamena neophodna onda ćemo ga zameniti.

iPhone je upao u vodu

Mnogi misle da je iPhone X/ 11 pro sigurno vodootporan telefon pa se mogu opustiti i fotografisati i duboko ispod vode. Mnogo je telefona došlo upravo sa mora zbog nepažnje ili neznanja da ni jedan telefon nije otporan na vodu pa čak ni vrhunski iphone X. Takođe, nije svejedno da li je telefona samo Water-resistant ili je Waterproof. Prema informacijama koje daje proizvođač, iPhone X je otporan na prašinu i vodu dok to njegova braća 8 i 7 nisu. Međutim, iako lepo piše da se iPhone X može slobodno držati pod vodom do 30 minuta na dubino do 1.5 m, mi nikako ne preporučujemo uopšte kvašenje niti potapanje ajfona. Naročito je pogubna po telefon slana morska voda koja je agresivna i može izazvati razna oštećenja na hardveru. U prilog tome govori i sledeća rečenica koju nećemo prevoditi a koja dolazi upravo sa jednog od najpoznatijih iPhone blogova:

It is important to note that despite the IP67 certification, the iPhone X is not waterproof.

Najvažnije je da kada se desi da iPhone upadne u vodu, odmah i bez odlaganja telefon donesete u servis kako bi smo ga detaljno očistili i izolovali od mogućih oštećenja matične ploče i ostalih delova. Imamo veliko iskustvo sa spašavanjem nakvašenih i potopljenih telefona.
 

Zamena baterije na iPhone

Zamena baterije na iPhone telefonu se radi u slučaju kada se baterija brzo prazni odnosno ne drži struju kako je držala kada je iPhone bio nov.

Naravno, pre nego se uradi zamena baterije, mora se uraditi test ispravnosti punjača, konektora punjenja i još nekih komponenti na matičnoj ploči telefona. Vrlo često de desi da je stara baterija ispravna a da je problem spoj na matičnoj ploči pa se telefon greje prilikom punjenja.

Često se postavlja pitanje da li je originalna baterija bolja od zamenske baterije ? Na ovo pitanje nećemo ni da odgovorimo jer je jasno da treba raditi sa originalnim delovima. Međutim, nedavno smo eksperimentisali sa par baterija od raznih dobavljača i pronašli smo razliku u serijama pri čemu skoro 100% možemo dati preporuku za bateriju vašeg telefona.

Obzirom da iPhone zahteva maksimalnu pažnju prilikom servisa i rasklapanja - zamene baterije, ovom poslu pristupaju vrhunski obučeni serviseri.

iPhone servis Popravka Mobilnih Telefona Beograd

Naš glavni servisni centar za iPhone i ostale mobilne telefone i Apple uređaje se Beogradu, ulica Dimitrija Tucovića 128. Za sve informacije pozovite nas na

popravka mobilnih telefona

064 242 6060

Servis za mobilne telefone radi svakog radnog dana od 10-18 časova, subotom od 10-15h.

iPhone servis Popravka Mobilnih Telefona, Zvezdara, Beograd, Srbija